Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Rony Seikaly

Libanonsko-američki DJ i producent nedavno je objavio i novi EP, “Mila”

  • Mixmag Adria I Foto: Rony Seikaly press
  • 5 September 2020
My Top 3 Essentials: Rony Seikaly

Libanonsko-američki DJ i producent Rony Seikaly, nekadašnji NBA košarkaš, koji je tijekom glazbene karijere objavljivao na labelima kao što su Suara, Saved i Yoshitoshi Recordings, za Mixmag Adriju je otkrio koje to tri pjesme uvijek pušta u svojim setovima.
Rony se vratio svom nedavno pokrenutom labelu Stride Records s EP-om "Mila" koji sadrži dvije pjesme - “Mila” i remix Audiojacka. O značenju EP-a “Mila”, Rony je rekao: “'Mila' je pjesma koju sam napravio za svoju kćer. Ide na fakultet sljedeće godine, ona je moja beba i teško mi je pustiti”, otkrio je i dodao: “"U osnovi pjesma znači da ću uvijek biti tu za nju. Stvaranje pjesme za moju kćer je nevjerojatan osjećaj jer, bez obzira što mi se dogodi, pjesma ostaje zauvijek.”
Seikaly je nedavno pokrenuo i kampanju za pomoć nakon katastrofalne eksplozije u Bejrutu u Libanonu. U partnerstvu sa SEAL-om, neprofitnom organizacijom osnovanom u New Yorku koja pomaže siromašnim zajednicama u Libanonu, Seikaly je odlučio prikupiti milijun dolara koji bi se potrošio na pružanje skloništa, hrane, lijekova/medicinske podrške i rehabilitacije.
U nastavku poslušajte koje to tri stvari uvijek vrti i zašto.

1. Mystic Bill - U Won’t C Me (Original Mix) (Strictly Rhythm)

Izabrao sam ovu pjesmu jer uvijek djeluje kao “feel good” stvar i pokreće plesni podij kad god da je pustim. Efektna je i za špicu, i za zagrijavanja ka i za zadnju stvar u setu, uvijek dobro prolazi. Vječni klasik :)

2. RJ Project - What Color Is Love (Red Jerry's Original Dub) (Hooj Choons)

Ovo mi je fantastična stvar! Savršena za gledanje izlaska sunca na terasi u 5 sati ujutro, ujedinjuje ekipu na plesnom podiju i svi se osjećaju kao jedan. Ovu sam stvar vrtio puno puta tijekom godina i uvijek je nosim u torbi.

3. Sabb - One Of Us feat. Forrest (Dennis Ferrer Remix) (Moon Harbour)

Ovo je bomba! Uvijek sam volio original, ali Dennisov remiks ju je još više zakuhao i učinio da uvijek dobro funkcionira u mojim setovima. Moon Harbor kao izdavačka kuća uvijek isporučuju kvalitetnu glazbu, ali ovo izdanje zaista iskače kao posebno.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...