Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Sailor & I

Novi gost naše redovne rubrike je švedski pjevač, producent i instrumentalist

  • Mixmag Adria I Foto: Sailor & I press
  • 13 March 2021
My Top 3 Essentials: Sailor & I

Švedski pjevač, producent i instrumentalist Sailor & I, poznat je po izvanrednim live actovima koje je predstavio širom svijeta, u ključnim klubovima i na festivalima. Ovaj svestrani umjetnik radio je i nastupao uz neka od najboljih imena u industriji, kao što su Paul Woolford, DJ Tennis i M83, a objavio je album i singlove na Skintu, Life and Deathu i Black Butteru. Njegov debitantski album “The Invention of Loneliness” objavio je 2017. godine i od tada je nastavio razvijati svoje indie-electronica vještine stvaranja glazbe, kao i roniti sve dublje u svijet leftfielda.
Njegov novi album, “Diving For Lost Treasure” sestrinske izdavačke kuće Get Physical METAPHYSICAL, trebao bi izaći ovog ljeta a nedavno je objavljen i remiks stvari “Best Of me” koju potpisuju CamelPhat, ARTBAT i Sailor & I a koju možete poslušati i nabaviti ovdje. U međuvremenu, evo koje to tri stvari Sailor & I obavezno vrti u svojim setovima i zašto.

1. Ryuichi Sakamoto - Solari

Da, ovo je sada definitivno plesna stvar! Dakle, volim u hodu raditi edite stvari za koje smatram da imaju posebnu atmosferu. Ovu pjesmu iskoristio sam nekoliko puta za početak svog seta. Tada umiksam nešto s više ritma, postavi se emotivna vibra i spremni smo za putovanje!

2. Aphex Twin - Xtal

Volim vibe ove pjesme. Kad pustim nešto jako intenzivno, ponekad umiksam ovu stvar kako bih na trenutak pustio ljude da udahnu i da se pomal,o poput okretanja stranice, pripreme za posljednje poglavlje priče.

3. Head High - Rave (Dirt mix)

Ova stvar ima jednostavan i lijep ritam koji je zabavno ubaciti na kraju seta. Ako ga umiksam, nastojim ga razvuči na 15-20 minuta, manipulirajući zvukovima pomoću eq-a, možda samo koristeći ride na sinkopi.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sian...

Load the next article
Loading...
Loading...