Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Sainte Vie

Donosimo odabir omiljenih stvari u DJ setu mladog meksičkog producenta i DJ-a

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 August 2021
My Top 3 Essentials: Sainte Vie

Sainte Vie je meksički DJ i producent koji trenutno živi i radi u New Yorku. Surađivao je s artistima poput Who Made Who i remiksao imena kao što su Acid Pauli i Sam Shure. Izdavao je na Stil vor Talentu i Kompaktu a nedavno je debitirao i na Cercle Recordsu s izdanjem “Cenote” koje možete čuti i nabaviti - ovdje.
Gostovao je na raznim događajima kao što su Burning Man, SXM Festival, Off Sonar u Španjolskoj i Bonanza Festival u Austriji. Kako zvuči poslušajte ovdje a u nastavku otkrijte koje to tri stvari obavezno vrti u svojim setovima:

“Hej Mixmag Adria! Nadam se da te dobro! Hvala vam puno što ste me ugostili! Kao live izvođač izvodim samo vlastite skladbe pa sam odlučio izabrati tri meni najdraže iz trenutnog live seta!”

1. SAINTE VIE - REVERIE - STIL VOR TALENT

Prva pjesma “Reverie” jedno je od mojih posljednjih izdanja, komponirao sam je tijekom lockdowna prošle godine, a izašla je na izdavačkoj kući Olivera Koletzkog Stil vor Talent prije nekoliko mjeseci. Ono što najviše volim na ovoj pjesmi je reakcija gomile kada čuju kako se ubacuje crunchy bass linija i kada se dogodi glavni drop. Uglavnom sam s ovom stvari otvarao svoje setove jer mi omogućuje da započnem set energično i odmah prenesem raspoloženje koje tražim.

2. SAM SHURE - LOUNA (SAINTE VIE REMIX) - STIL VOR TALENT

Druga pjesma, “Louna” je remiks koji sam napravio za jednog od svojih omiljenih producenata; Sam Shure me pozvao da remiksiram jednu od pjesama s njegovog albuma “Laconia” prošli put kad smo se sreli u Los Angelesu. Remix je također izašao na Koletzkijevom Stil vor Talentu u proljeće 2020. Odabrao sam ovaj remix jer mi se jako sviđa sanjivost iza njegovih syntheva, ambijentalnih zvukova i groovea. Obično sviram ovu pjesmu prema drugoj polovici seta kad mi se čini da je pravo vrijeme za uvođenje dubljeg sloja emocija i osvježavajućeg groovea.

3. SAINTE VIE - HIGH SEAS - AKUMANDRA

“High Seas” je vjerojatno moje najuspješnije dosadašnje izdanje. Trebalo mi je puno vremena da je dovršim pa ima posebno mjesto za mene, jako mi se sviđa i iskreno, ne mogu se umoriti od slušanja ove pjesme. Mix je radio David Paulicke, a masterirao Hans Philipp u Hamburgu. Ponosan sam na rezultat i iznimno sam zahvalan na svim nevjerojatnim stvarima koje je ova pjesma unijela u moj život. U današnje vrijeme ovu pjesmu obično sviram pred kraj seta kao trenutak emocionalnog oslobađanja i jedinstva s ljudima koji uživaju u ovoj pjesmi jednako kao i ja.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...