Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Santé

Berlinski DJ i producent podijelio je s nama tri stvari koje su obavezan dio njegovog seta

  • Mixmag Adria I Foto: Santé press
  • 20 June 2020
My Top 3 Essentials: Santé

Santé, berlinski house i tech-house DJ i producent, dio je nove škole artista koji zagovaraju muzikalnost, spretnost i kreativnost umjesto nepromišljenih loopova i beskrajnih ponavljanja. Njegove produkcije, poput onih na njegovom labelu AVOTRE, pokazuju karakter, karizmu i humor, osjećaje koji se tako često previde u carstvu housea.

Prije nekoliko godina u sklopu labela je pokrenuo seriju “Heat” u želji da ukaže na razne mlade talente diljem svijeta. Nedavno je tako objavio i novo izdanje u sklopu serije, “Argentinian Heat” a evo koje tri stvari su neizostavne u njegovim setovima.

1. Santé, Ariel Rodz - Next (Original Mix)

Ova stvar je rezultat suradnje s mojim argentinskim prijateljem Arielom. Projekt smo započeli još 2018. godine, a konačno smo ga dovršili u prosincu 2019. haha! Ova je stvar savršeni argentinski groover (ako ste ikad bili u Argentini ili planirate tamo ići, shvatit ćete što mislim!) Ovo je stvar za duge setove, odlična je kao prijelazna stvar iz koje mogu ići ili u neki peak ili čak u neki downtempo. Publika voli duge groovove bez velikih breakova.

2. Premiere: Santé & James Dexter - Siren [Inermu]

Ovu stvar sam napravio s Jamesom Dexterom iz Velike Britanije - spojili smo se jer smo si međusobno podržavali izdanja i odlučili zajedno stvoriti nešto preko interneta. To je deep stvar, idealna za početak seta, kao neki warmup, jednostavni groove.

3. Santé & The Willers Brothers - We So

I posljednje, ali ne i manje važno, ovo je jedna od mnogih stvari na kojima sam surađivao s Willers Brothersima. Za mene su oni glas budućnosti, pa sam ih zato htio uključiti u Avotre obitelj. Napravili smo 6 stvari i jedna je došla na Yayinu etiketu, ostale će biti na Avotreu. “We So” je peaktime minimal stvar, puštao sam je diljem svijeta i svaki put je publika poludjela!!!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...