Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Secret Factory

Ovaj tjedna u goste nam dolazi mađarski duo jedinstvenog i eklektičnog stila

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 October 2021
My Top 3 Essentials: Secret Factory

Secret Factory jedan je od najambicioznijih dua mađarske elektroničke glazbene scene koji imaju vrlo duboke korijene u žanru. Kroz gotovo 20 godina suradnje nisu predstavljali kompromise u muzikalnosti, nego izražavaju eksperimentalne i avangardne karakteristike. Njihov jedinstven i eklektičan stil razlog je zašto mogu pokriti širu publiku techno subkulture, a zahvaljujući tome savršeni su u zagrijavanju plesnog podija prije headlinera ili završetku ravea nakon njih. Zbog ove sposobnosti apsolutno su neophodni za najveće mađarske klubove, kao i za najveće festivale, poput Sziget Festivala, B My Lake ili Balaton Sounda.

Suradnja Andrisa i Balázsa nadilazi njihov glazbeni projekt: njihova zajednička klupska serija pod nazivom Secret Fusion vlada mađarskom scenom već 20 godina. Njihove eksperimentalne karakteristike također definiraju klupske večeri odgovarajući na nove tendencije techno žanra. Nakon svih priprema Secret Fusion Records pokrenuli su 2019. godine i već je poznata etiketa na Indie Dance sceni. Secret Factory su nedavno na labelu objavili izdanje We Breathe As One koje možete poslušati i nabaviti OVDJE.

U nastavku poslušajte koje stvari obavezno vrte u svojim setovima.

1. Superpitcher - Sometimes (Public Posession)

Axel Schaufler aka Superpitcher i njegova glazba prati nas na svirkama već dvadeset godina. Voljeli smo njegove Kompakt stvari, a da ne spominjemo njegovu suradnju s Rebolledom, Pachanga Boysima. Ova pjesma ‘Sometimes’ je svježa, ali trajat će dugo. Savršena je za početak seta, tjera svih da podignu glave i da shvate kako će sljedećih nekoliko sati biti pravo putovanje!

2. Parple - Sacred (Hivern Disc)

Postoje pjesme s rokom trajanja i postoji onih nekoliko bezvremenskih klasika koje, što ih više svirate, to više volite. 'Sacred' je očito spada pod ovu drugu vrstu. Genijalno je kako krši sva pravila pri čemu svaka sekvenca prati onu drugu samo da bi se susrele u katarzi - i nema kraja, ritam ide ravno i dalje... This is how we roll!

3. Nocow - Letit (Clone Royal Oak)

Zapravo ne znamo puno o Nocowu, ali uvijek pazimo na Clone Records, jer uvijek izbace prave dragulje. Ova pjesma je jednostavno nevjerojatno lijepa, stvarno jedinstvena! Toliko je puna emocija, zbog nje se možete smiješiti ali i plakati. Najbolji izbor za jutarnje sate, vjerojatno ćemo je zauvijek puštati!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...