Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Time To Sleep

DJ i producent iz Pule podijelio je s nama svoje tri omiljene stvari, nezaobilazne u njegovim DJ setovima

  • Roberta Novosel I Foto: Time To Sleep press
  • 30 January 2021
My Top 3 Essentials: Time To Sleep

Karlo Pavlović, poznatiji pod imenom Time To Sleep, DJ je iz Pule i svoj interes za glazbu pokazuje od malih nogu. U ranom pubertetu se prvenstveno zanimao za progressive house, te se s vremenom opredijelio za svijet indie dance, melodic house i techno glazbe. Primarno se bavi produkcijom elektroničke glazbe već otprilike 5 godina, a sitnim koracima biva zamijećen u setovima naših i inozemnih DJ-eva. Nedavno je objavio remix za Javier Martinezovu stvar “Tundra”, kao i svježi remix John Parsleyjeve stvari “High Life” u suradnji s Local Suicideom. Time To Sleep osim što radi na remixevima, radi i na vlastitoj produkciji pa su tako iza njega izdanja za Paradiso Records, Weirdos Records te Disco Halal. A evo koje tri stvari su nezaobilazne u njegovom DJ setu u posljednje vrijeme?

1. Mufti - Mess My Mind (Middle Sky Boom Remix)

2. The Juan MacLean - Harmine (Original Mix)

3. Time To Sleep - Fisherman Solitude (Feat. Local Suicide)

m: Zašto si odabrao baš ove tri stvari?

TTS: Ove tri stvari su apsolutno neizbježne u gotovo svakom mojem setu u posljednje vrijeme jer mislim da sve tri imaju tu nekakvu kombinaciju “snage” i “emocije” koju uvijek tražim u klupskoj glazbi.

m: Kako si ih otkrio i kako publika reagira na njih?

TTS: “Mess My Mind (Middle Sky Boom Remix)” mi je poslao Mufti osobno kao promo, nešto prije samog izdanja. Sjajan EP izdan na Play Pal Music i čim sam čuo ovaj remix, istog trenutka sam ga prebacio na USB za sljedeći nastup, kada god on bio. Stvar svaki put prolazi fenomenalno, pustio sam ju i u na nastupu u Mastersu i u Harteri. Mufti je sjajan producent i uvijek podržavam njegovu glazbu, također i radimo zajedno na jednom EP-u pa ćemo vidjeti kako će to izgledati! “The Juan MacLean - Harmine (Original Mix)” je stvar o kojoj ne trebam puno pričati. Juan je velika inspiracija, veliki producent i DJ i redovno puštam i puštat ću njegova izdanja. “Harmine” je snažna i mračna stvar koja fantastično prolazi gotovo svaki put, pustio sam je na posljednjem Thru The Bushes festivalu u Rijeci i prošla je lako moguće i najbolje tu večer. “Fisherman Solitude” je stvar koju sam napravio uz pomoć dragih prijatelja i sjajnih glazbenika Local Suicide. Izlašla je 21. kolovoza, a premijera stvari objavljena je i od strane super portala Melodic Diggers. Poprilično sam zadovoljan kako je ispala. Mračna, a opet emocionalna i fantastično prolazi na plesnom podiju. Volim raditi s Local Suicideom i u narednih nekoliko mjeseci imamo mnoštvo novih stvari za pokazati svijetu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...