Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: David Penn

Legendarni DJ i producent za Mixmag Adriju govori koje to tri stvari obavezno vrti u svojim setovima i zašto

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 25 March 2024
My Top 3 Essentials: David Penn

S više od dva desetljeća iskustva, karijeru DJ-a i producenta Davida Penna najbolje definiraju njegove dinamične suradnje, posebno ona s s DJ Chusom, s kojim je 2000-ih producirao house i garage hitove koje i danas slušamo. Osnivač je Urbana Recordings, etikete koja prikazuje njegov inovativni pristup glazbi. Njegov talent donio mu je priznanje kao najboljeg house umjetnika 2019. godine po TraxSourceu, a njegovi remiksi, poput prerađene verzije "Ultra Flava" projekta Heller & Farley, dobili su široko pohvale.

Posljednjih godina postao je sve prisutniji, zahvaljujući i svom remiksu "Big Love" Petea Hellera i stvari "Stand Up". Ove pjesme, uz hitove poput "Hipcats", "Nobody" i njegovog remiksa stvari "Babarabatiri" Todda Terryja, učvrstili su mu status vodeće figure u kućnoj glazbi. Nedavno je izbacio i stvar 'Satisfied' na kojoj gostuje i OFFAIAH a koju može čuti u nastavku, zajedno s još dvije Pennove omiljene stvari koje vrti u svojim setovima.

1. David Penn, OFFAIAH – Satisfied

Ovo je moje najnovije izdanje, suradnja s OFFAIAH-om za Toolroom Records. Već je neko vrijeme testiram na nastupima i obično je vrtim u prvom dijelu svog seta kako bih pokrenuo ekipu. To je pjesma koja otvara party s feel-good vajbom, ali i s puno energije!

2. DavId Penn ft Ramona Renea – Stand Up

Ovu pjesmu vrtim u gotovo svakom setu jer ekipa poludi za njom. Nevjerojatni Romanini vokali kao i groove same stvari čine je genijalnom, posebno kad je break! Vrlo je uplifting i volim je pustiti u peaku svojih setova.

3. Pete Heller - Big Love (David Penn Remix)

Ova je obavezna u mojim setovima, vjerojatno jer je jedna od mojih najpoznatijih pjesama, mislim da nikada neće ostarjeti. Obično je vrtim samom kraju seta, jasno vam je zašto. Big Love for all!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...