Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Elderbrook

U našoj smo rubrici ugostili dobitnika Grammyja, multiinstrumentalista, producenta i kantautora koji je nedavno objavio album ‘Little Love’

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 April 2023
My Top 3 Essentials: Elderbrook

Novi gost naše rubrike u kojoj producenti i DJ-evi otkrivaju koje tri stvari obavezno vrte u svojim setovima, je Elderbrook, Grammyjem nagrađeni multiinstrumentalist, producent i kantautor. Elderbrook je poznat po svojim suradnjama s nekim od najvećih imena dance glazbe, kao što su Diplo, Camelphat, Black Coffee, Bob Moses, The Martinez Brothers i Carnage. Nakon što je bio na turneji s grupama kao što su Friendly Fires, Jungle, Rufus Du Sol i Odesza, te je nastupao na ovogodišnjoj Coachelli, Elderbrook nastavlja dokazivati da je predvodnik elektronske scene.

Nedavno je objavio album ‘Little Love’ koji možete provjeriti OVDJE, a u nastavku otkrijte koje su to tri neizostavne stvari u njegovim setovima, i zašto.

1. Nimino - Opening Credits

Jako volim ovu pjesmu, uglavnom zbog emocija koje krije. Jednostavno pogađa malo dublje od većine pjesama koje sviram. Stvar ima puno prostora što je čini da se uvijek istakne, a da ne spominjem da sadrži i sample navijanja publike koji uvijek pomaže ako slučajno nitko ne navija u stvarnosti!

2. Kzn, Breaking Beattz - Guud Gurls

Mislim da koristi sample Billie Eileesh, ali možda griješim. Pronašao sam je dok sam skrolao na Instagramu i čim sam je čuo, jedva sam je čekao pustiti. Ritam je teško opisati, možda je najbolje opisuje riječ - bouncy. Baš je nekako skakutava, na neki glup način, ali istovremeno i na savršen način, ako vam to ima smisla.

3. The Blaze - Territory

Ne vrtim je uvijek jer mora biti pravi trenutak, ali jednostavno je super dramatična. Stvar je u toj drami. Super prazna i jednostavna, ali udara kako treba.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...