Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Enamour

Svestrani američki glazbenik i producent govori o svojim omiljenim stvarima u setu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 25 November 2023
My Top 3 Essentials: Enamour

U novom nastavku naše rubrike “My Top 3 Essentials” ugostili smo Enamoura, američkog Dj-a i artista. Pravog imena Michael Gold, ovaj svestrani glazbenik radi i živi u Los Anglesu, s izdanjima za neke od najuzbudljivijih house i techno etiketa, uključujući Last Night on Earth, Get Physical, Factory93, Rose Avenue, Anjunadeep i mnoge druge. Također je ostavio traga kao remikser, editirajući pjesme za artiste kao što su RY X, Above & Beyond, Hayden James i Cassian, da spomenemo samo neke. Uskoro mu izlazi i remiks stvari 'Close' Felixa Raphaela koja će se od 1. prosinca moći naći na YION-u. Provjerite ovdje.

Govoreći o svojim setovima, Enamour nam je otkrio: “Iznimno mi je važna reakcija publike na pjesme koje vrtim, stalno prilagođavam ono što sviram na temelju povratnih informacija i reakcija publike. Nikada ne planiram set unaprijed ili se držim nečega ako ne radi”. A koje to stvari najčešće vrti i zašto, otkrijte u nastavku.

1. Enamour - Body Test

Odabrao sam Body Test, jednu od svojih pjesama, jer je ona za mene bila “pjesma ljeta”. Puštali su je svi moji omiljeni DJ-i a i u mojim setovima je ta stvar pružala jedan od većih trenutaka ove godine. To je moj jedinstveni pogled na trendove trenutno, ali u potpuno drugačijem žanru i kontekstu. Ova stvar funkcionira kasno u setu kada želite vidjeti u kojoj je fazi ekipa i treba li je držati nabrijanom ili krenuti u čudnijem smjeru. Također volim započeti svoje setove s ovom pjesmom ako smatram da je klubu potrebno resetiranje ili poziv za buđenje.

2. Space Food - Feel For Race

Space Food mi je poslao hrpu promosa i većinu sam ih puštao tijekom godine, ali ovaj mi se jako svidio, jer stvara sjajnu vibru i svih pokreće svojim užurbanim grooveom i zaraznom melodijom. Ovu stvar volim pustiti rano u setu samo kako bih pokrenuo party kada je to potrebno.

3. Sam Shure - Plus Ultra

'Plus Ultra' također se našla u većini mojih setova ovog ljeta. Sviđa mi se koliko je mračna i teška, dok također nosi i taj neki iznenađujuće emotivni breakdown. Sam Shure uvijek pomiče granice kada su u pitanju ritmovi i dizajn zvuka. Dobio sam ovaj promo za debitantsku kompilaciju nove izdavačke kuće Mind Against Habitat. Pjesma funkcionira tijekom peaka, ali volim je koristiti kao test ranije u setu da vidim je li ekipa spremna za jaču energiju i veće emotivne breakove. Način na koji pada i zanimljiv ritam također daje mnogo prilika ekipi za rasvjetu da stvarno pokaže što klub može.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...