Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Bross

Novi gost naše rubrike je rumunjski DJ i producent

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 January 2023
My Top 3 Essentials: Bross

Bross je jedan od najvitalnijih elektroničkih umjetnika s živahne rumunjske glazbene scene. Osvojivši prvo mjesto Beatporta s La Caminatom na albumu All Day I Dream i Trubadourom na albumu Amulanga, etablirao se zahvaljujući svojim dubokim, organskim, melodičnim izdanjima, prije nego što je početkom 2022. promijenio svoj zvuk kako bi se više fokusirao na house. Suosnivač je zajednice Deep House Bukurešt, vrlo je traženi DJ a nedavno se pridružio cijenjenoj seriji miksa Electronic Groove.

Krajem godine Bross je objavio strpljivu i duboko atmosferičnu No More Games – ekskluzivno za Bandcamp koja mu je omogućila da napreduje prema house zvuku koji će karakterizirati njegovu glazbu 2023. a u prosincu je izbacio Renaissance na svom Trubadour Recordsu. Izdanje provjerite OVDJE a u nastavku provjerite koje tri stvari Bross obavezno vrti u svojim DJ setovima.

1. Trance 25 - A1

Ovo sam svirao prvi put u Tunisu i publika ju je počela pjevati već na prvi drop. To je bila emocija koju nikad prije nisam osjetio i zato je često tražim kad god vrtim ovu stvar. Ovako bi trebao zvučati vrhunski edit, prava stvar za kraj seta.

2. Sade - Hang on to your love (Bross remix)

Ovaj edit sam napravio nakon što sam kod kuće slušao original na vinilu. Otišao sam ravno u studio, tražio vokale, prvo napravio bas liniju i gradio sve oko toga. To je jedan od mojih najdražih remiksa/edita ikad napravljenih, lijepa kombinacija između čarobnih vokala Sade Adu i groovea. Funkcionira svaki put kad treba zagrijati i razveseliti publiku.

Mr. V - Jus Dance (Christian Nielsen Remix)

Ovo mi je omiljena stvar od prošlog ljeta. Svirao sam je puno na različitim mjestima i svaki put je pravi hit. Zaljubljen sam u loopy groove i vokale. Ovu stvar svi znaju, samo ne ovaj remix. Rekao bih da je to ugodno iznenađenje za ekipu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...