Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Danny Serrano

Pričali smo sa španjolskim DJ-em i producentom kojem je nedavno izašlo novo, hvaljeno izdanje “Craft”

  • Mixmag Adria I Foto: Danny Serrano press
  • 22 August 2020
My Top 3 Essentials: Danny Serrano

Danny Serrano ime je koje ćete vjerojatno prepoznati po nizu vrhunskih izdanja na nekim od najvećih svjetskih izdavača elektroničke glazbe kao što su 8bit, 100% Pure, Circus i doslovno desetine drugih. U posljednje je vrijeme vrlo zaposlen, sa svojim aktualnim izdanjem, hvaljenim “Craftom”, objavljenim na njegovom vlastitom labelu Kitchen te novim EP-jem u pripremi za Hot Since 82. Za Serrana, taj EP predstavlja veliki korak: kao strastveni zagovornik Hot Since 82 sounda, pomalo je prikladno da na takvom labelu počinje nalaziti i svoj glas. Čuli smo se sa Serranom za brzi intervju, a dotakli smo se svega - od rodnog mu grada Mardida do njegovog svjetski poznatog studija. I, naravno, podijelio je s nama koje su mu to tri najdraže stvari koje redovno vrti u svojim setovima.

1. Dorian Craft - Sei Koya

Ovu stvar sam odabrao jer volim sve aranžmane i fuzije udaraljki sa synthevima. Dorianov sam follower pa sam tako i našao ovu stvar. Volim sve što on radi! A očito voli i publika jer na ovu stvar uvijek reagira s puno energije i pozitivnih vibracija!

2. Hot Since 82 - Veins

Za mene je Daley broj 1, volim zvuk koji stvara, sve njegove produkcije su hit! Ovu stvar sam čuo prije više godina i često je vrtim. Obično je pustim u drugom dijelu svog seta, kad je atmosfera na vrhuncu. A ljudi budu oduševljeni!

3. Mendo & Danny Serrano - Kumbha

Ova stvar mi je jako važna, ona je prekretnica u mojoj karijeri. Kad je krenula u prodaju sve nakon toga se promijenilo. Puštam je uglavnom na kraju seta, često je ubacim uz Ferrerovu “Hey Hey”. Puštati ovu stvar je jedinstven osjećaj!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Popof, Go Cut, CET...

Load the next article
Loading...
Loading...