Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: David Lindmer

Današnji gost je britanski producent s njujorškom adresom koji je nedavno objavio EP ‘Altered State’, za Purified Records Nore En Pure

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 May 2022
My Top 3 Essentials: David Lindmer

David Lindmer novi je gost naše redovne rubrike u kojoj DJ-evi i producenti predstavljaju tri omiljene stvari koje vrte u svojim setovima. Ovaj britanski producent s njujorškom adresom 2018. godine je pronašao svoj prepoznatljivi zvuk koji karakterizira pokretački, moćni techno,bogat melodijama i filmskom dramom. Naime, nakon što je dugo godina radio u VFX industriji, Davidova strast za dizajnom zvuka i filmskom partiturom navela ga je da istraži odnos između audio i vizualne umjetnosti. David je također suvlasnik Melodic Techno etikete Running Clouds osnovane 2018. i Chromia Sound kolektiva.

Nedavno je objavio i EP ‘Altered State’, i to za Purified Records Nore En Pure. Uz nju, izdanje su podržali i Tale Of Us, Fideles i Kevin de Vries. EP provjerite OVDJE a najsretnijima dijelimo i tri download linka; više o tome doznajte na našem FB pageu.

U nastavku provjerite koje stvari vrti David Lindmer:

1. Moderat - Bad Kingdom

Volim puštati ovu stvar u posebnim trenucima seta. Otkrio sam te dečke kad sam se prvi put počeo zaljubljivati u elektronsku glazbu, svirali su uživo na mnogim festivalima na koje sam odlazio diljem Europe. Ono što mi se sviđa kod ove stvari je da mi budi puno lijepih uspomena i bez obzira koliko je puta slušam, uvijek mi se čini kao prvi put. Uvijek dobije dobru reakciju i izvrstan je izbor je za zatvaranje seta.

2. Massano - Drown

Massano je moj dobar prijatelj i kad mi je prvi put pustio ovu pjesmu, odmah sam znao da će biti veliki hit. Produkcija je vanserijska, od miksanja vokala do bubnjeva. Ono što pjesmu zaista čini posebnom je dizajn zvuka na slojevitim sintisajzerima, stvarajući taj prekrasan poziv i odgovor koji će vas razvaliti u špici. Jedna od najboljih pjesama ove godine i mislim da ćemo je slušati još mnogo godina.

David Lindmer - Mission Control

Moja pjesma Mission Control uvijek dobije nevjerojatnu reakciju publike i temelj je mojih nedavnih setova. Uz groovy uvod koji se kreće u euforični break i snažan drop, savršena je za dizanje energije u setu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...