Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Klassan

Mladi slavonski DJ i producent dijeli s nama svoje omiljeni tri stvari

  • Mixmag Adria I Foto: Klassan press
  • 18 April 2020
My Top 3 Essentials: Klassan

Klassan, mladi DJ i producent dolazi iz Novske, osnivač je Deepnd Recordsa a iza sebe ima niz zapaženih izdanja. Jedno od njih našlo se i na nedavno objavljenoj kompilaciji “Various Artists - Miami 2020” koja je zasjela na prvo mjesto naše mjesečne top liste najboljih regionalnih house izdanja. A evo koje tri stvari ovaj mladi Slavonac izdvaja kao neizostavne u svojim DJ setovima.

1. BEN STERLING - FANTASEE

Stvar sama za sebe govori, fantazija! Zarazna basslinija retro zvuka koja vozi cijelim putem dok vokal navigira gdje ćeš i što ćeš. Ovakav zvuk najviše preferiram te ju zato moram zavrtiti u svakom setu!

2. MAJOR LAZER - QUE CALOR (feat. J Balvin & El Alfa) (Michael Bibi 6AM Dub)

Prljavost ritam sekcije i basslinije je ono što želim postići u svakoj stvari. Što se tiče ove stvari, mogu samo sjesti i slušati apsolutnu ludost koju Michael Bibi radi od zvukova. Stvar bez koje ne idem ni u trgovinu. Apsolutna bomba!

3. PROK|FITCH ft. KYOZO - CRAVE THE RAVE

“Crave The Rave!”, sve je rečeno u naslovu. Prljavi bassline koji prati vokal za prste polizati! Ova stvar apsolutno trese sve u prostoriji te širi iščekivanje apsolutnog ludila do samog kraja!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...