Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Magit Cacoon

Doznajte koje to tri stvari u svojim setovima vrti ova talentirana underground DJ-ica i producentica

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 18 September 2024
My Top 3 Essentials: Magit Cacoon

Magit Cacoon uistinu je jedan od najuzbudljivijih izvoza koje Tel Aviv može ponuditi u trenutnim vremenima. Darovita umjetnica razvija se na underground plesnoj sceni više od desetljeća, djelujući i u Tel Avivu i u Berlinu, sa preko 150 izdanja na labelima kao što su Ipso, Renaissance Records, Radikon, Second State i Crosstown Rebels.

Pokrenula je i svoj label Mago Music, a jedno od izdanja na njemu možete poslušati i u nastavku, gdje nam Magit Cacoon predstavlja svoje tri najdraže stvari koje obavezno vrti u svojim setovima.

1. Thimble - Blue Zone [Innervisions]

2. Audio Junkies - Small Town (Original Mix) [Mago Music]

3. Clüb De Combat - House Anthem [Diynamic]

m: Zašto si izabrala baš ove pjesme?

MC: Jednostavno volim sve ove pjesme; bile su glavne u mojim setovima tijekom 2024. godine. 'Blue Zone' je prava house stvar. Banger koji se razvija s intezitetom, dok mekani beatovi odmotavaju ritam u neočekivanim trenucima. ' Small Town' je vrlo posebna pjesma, koja je prije nekoliko godina izašla na mom labelu Mago Music, i još uvijek daje jasnu poruku na plesnom podiju. To je prekrasan homage stvari 'Small Town Boy’ i uvijek donosi dobar vibe na party. 'House Anthem' je izašao na Solomunovom Diynamic labelu i definitivno daje 'back to 90's' vibru. To je freaky, sexy stvar. Hipnotičko ponavljanje basslinea koje se koncentrira na vokalni element zaista vas drži u trenutku.

m: Gdje si ih nabavila?

MC: Audio Junkies su objavili stvar na mom labelu Mago Music još 2022. godine, a ostale dvije stvari sam dobila kao promose/demose iz Diynamica i Innervisiona, inače moja dva najdraža labela.

m: U kojem dijelu nastupa funkcionira koja stvar?

MC: To zaista ovisi, jer bi svaka pjesma mogla biti za drukčiji dio mog seta. Rekla bih da je 'Blue Zone' više za početak i razvijanje seta. 'House Anthem' funkcionira najbolje u peaku, a 'Small Town' je savršena za kraj, jer je to tako dobro poznat riff.

m: Koliko ti je važna reakcija publike na stvari koje izvodiš? Može li njihova reakcija na licu mjesta utjecati na tvoju set listu?

MC: Da, reakcija je vrlo važna. Nikad ne planiram svoje setove, uvijek odlučujem u trenutku. Kad sviram, uvijek volim dobiti reakciju od ekipe i od toga gradim dalje set.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...