Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Metodi Hristov

Provjerite koje tri stvari uvijek u svojim setovima vrti ovaj talentirani DJ i producent

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 15 July 2023
My Top 3 Essentials: Metodi Hristov

Novi gost naše rubrike je DJ i producent Metodi Hristov. Kao jedan od najpostojanijih artista na sceni, Metodijev ukus predstavlja jedinstvenu mješavinu naprednog techna i sirovog, modernog sounda kako bi se stvorilo nešto potpuno autentično i odmah prepoznatljivo. Pokazujući razinu tehničke finoće i kreativnosti daleko iznad svojih godina, izgradio je besprijekoran katalog izvanrednih ploča u impresivnom nizu vodećih izdavača u industriji, kao što su Heldeep Records, Filth on Acid, Senso i Carl Coxov Awesome Soundwave.

Metodi je upravo objavio i novi singl, ‘Modern Dystopia', koji možete provjeriti OVDJE a u nastavku otkrijte koje tri stvari stalno vrti u svojim setovima i zašto.

1. Metodi Hristov - Modern Dystopia [SET ABOUT]

2. Lautaro Ibanez feat. Agustina Aliaga - Burn It Up [SET ABOUT]

3. Latour - This Side [SET ABOUT]

m: Zašto baš ove tri pjesme?

MH: Sve ove pjesme su s moje etikete Set About i jako dobro funkcioniraju u mojim setovima.

m: Gdje si ih otkrio?

MH: U mom Set About demo mailu :D

m: U kojem dijelu seta misliš da bi ove pjesme najbolje funkcionirale?

MH: Dobra stvar u vezi s ovim pjesmama je da funkcioniraju u svakom dijelu mojih setova. Zato ih toliko volim!

m: Koliko ti je važno vidjeti reakcije publike na pjesme koje vrtiš? Mogu li te reakcije na licu mjesta promijeniti tvoju setlistu?

MH: Mislim da apsolutno svaki umjetnik želi da se drugima sviđa njegova umjetnost! Razlika je u tome što neki od umjetnika to jednostavno ne mogu priznati, ali mi smo društvena bića i potrebno nam je odobravanje drugih u ovom ili onom obliku. Zato živimo zajedno na istom komadu stijene, to nije slučajno. Pogotovo u mom slučaju kada nastupam izravno pred ljudima, njihove reakcije tijekom mog nastupa su mi jako važne i da, promijenio bih svoju setlistu (ako imam takvu listu) ako mislim da bi to pomoglo da se dobije bolja atmosfera. Ali, naravno, radit ću to u duhu onoga što radim, u duhu Metodija Hristova. To bi, također, ovisilo o mnogim čimbenicima; za donošenje takve odluke potrebno je imati u vidu mnogo toga, a ne samo reakcije ljudi. Na primjer - Pred kim, kada i gdje vrtim. Zato mislim da je dobar DJ ne samo izvođač nego i dobar psiholog. Morate čitati ljude i znati se staviti u njihovu kožu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...