Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mike Mago

Doznajte koje tri stvari ovaj nizozemski DJ i producent obavezno vrti u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 29 January 2023
My Top 3 Essentials: Mike Mago

Novi gost naše redovne rubrike je nizozemski DJ i producent Mike Mago. Proslavio se sa stvari 'Outlines', revolucionarnom suradnjom s Dragonette iz 2014., a koja je skupila više od 37 milijuna streamova na Spotifyju i preko 12 milijuna YouTube pregleda. Uslijedili su hitovi poput 'Deeper Love', 'Secret Stash (s Dragonette), 'Eyes On Me' (s Anabel Englund) i 'Feels So Good'. Osim što je objavio vlastite pjesme, radio je i remikse za Halsey, Ellie Goulding, Aviciija, Clean Bandit, Bastille, Tiesta, CharliXCX i mnoge druge.

Nedavno je objavio i izdanje sa tri stvari, 'Colors',u kojem Mago nastavlja sa svojim pomakom u soundu koji je počeo još s nedavnim singlom 'Take Me Home'. Za početak, naslovna pjesma je poticajna, zamišljena doza elektronike. Podižući tempo, 'Piece One' je vođena breakbeatom, dok završna pjesma 'Piece Two' pruža prekrasno osjetilno finale. Izdanje poslušajte OVDJE a u nastavku doznajte koje tri stvari su mu obavezne u DJ setu!

1. Jeshi - 3210 (Ross From Friends remix)

Jako volim ovu pjesmu! Zvučo kao moderna Trainspotting stvar. Emotivna, ali super energična!

2. Salute - Ultrapool

Volim sve što Salute radi! Kakav vibe!

3. Ewan McVicar - Heather Park

Obožavam sve što Technicolor izdaje. Uvijek je super elegantno, a opet udara gdje treba. Ova pjesma je savršen primjer toga.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...