Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mosimann

Današnji gost je multitalentirani švicarsko-francuski artist

  • Mixmag Adria I Foto: Kamil Kwiatkowski
  • 4 February 2023
My Top 3 Essentials: Mosimann

Novi gost naše rubrike u kojoj DJ-i otkrivaju koje tri stvari obavezno vrte u svojim setovima i zašto je švicarsko-francuski artist Mosimann. On je čovjek mnogih talenata - producira glazbu, pjeva, svira bubnjeve i klavijature tijekom svojih setova i još mnogo toga. Otkako je izdavao za Protocol 2020., svoju je glazbu nastavio objavljivati i na Spinnin' Recordsu, Sony Musicu i još nekim velikim izdavačkim kućama. Inspiriracija su mu, kaže, Jean-Michel Jarre, Cerrone, Daft Punk, Laurent Garnier, David Guetta i DJ Snake a osim što radi glazbu, posljednih je godina i član žirija showa The Voice u Belgiji.

Moismann je nedavno objavio novi singl "Don't Talk" na Protocol Recordingsu. Riječ je o high-energy tech house pjesmi koja će sigurno biti hit u klubovima ove godine, posebno za one koji samo žele uživati u kvalitetnoj dance glazbi. Pjesmu provjerite OVDJE a u nastavku poslušajte koje tri stvari Mosimann vrti u svojim setovima.

1. Skrillex, Fred Again... & Flowdan - Rumble

Ova produkcija je nevjerojatna, svi DJ-i su je čekali s velikim uzbuđenjem. Ovo je ona vrsta neobične produkcije koja vas oduševi jer nema granica, ova stvar ubija! Prvi put kad sam je čuo, razvalila mi je mozak!

2. Julio Navas, Gustavo Bravetti, David Amo - Raw (Tony Romera Remix)

Tony Romera napravio je novi klasik sa svojom verzijom ove pjesme. To je banger koji pali svaki put na plesnom podiju. Tako sam ponosan što je talentirani Francuz napravio ovaj #1 Beatport ove godine, toliko ga je DJ-eva pustilo, jako sam sretan zbog Tonyja.

3. Mosimann - Dancing On My Own (Matt Sassari Remix)

Bio je to sjajan susret s Mattom Sassarijem koji je briljantno uspio predložiti pravu klupsku verziju mog mainstream singla 'Dancing on my own'. Bio je pravi izazov učiniti da zvuči gotovo techno i toliko uživam svirati je u svojim setovima!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...