Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Pig&Dan

Poslušajte koje to tri stvari u svojim setovima vrti ovaj legendrani techno dvojac

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 3 July 2024
My Top 3 Essentials: Pig&Dan

Legendarni techno dvojac Pig&Dan, koji već dva desetljeća dominira na top ljestvicama, vraća se kako bi ponovno osvojio dance svijet. Nakon niza ovogodišnjih izdanja koja su osvojila vrhove ljestvica na prestižnim labelima kao što su Get Physical, Defected, Mobilee i Global Underground, producenti s Mallorce vraćaju se na You Plus One kao nastavak svog kritički hvaljenog ' Radical Honesty' EP. Naime, Pig&Dan upravo su objavili singl 'Where's The DJ?' koji možete poslušati OVDJE, a u nastavku provjeriti zašto ga uvijek vrte u svojim setovima, zajedno s još dvije omiljene im stvari.

1. Joy Orbison: Flight FM (XL Recordings)

Svaki put kad pustim 'Flight FM' u svojim setovima, uvijek iskoči. Pjesma mi govori svojim nekonvencionalnim off-beat perkusijama i mračnim basslineom koji vam se uvuče u uši. Joy Orbison majstorski spaja ove elemente i stvara sablasnu vibru koja uvijek takne moju publiku. Ovu stavr moraju poslušati svi koji cijene inovativnu elektroničku glazbu.

2. Tal Fussman: Freedom Defines House (Rekids Records)

Volim puštati 'Freedom Defines House' - old-school housey vokali i svježi ljetni groove ove pjesme, u kombinaciji s žestokim Detroit stabovima, stvaraju magiju na bilo kojem plesnom podiju, osobito na festivalima na otvorenom. S Fussmanom nikada ne možete pogriješiti.

3. Pig&Dan: Where's the DJ? (You Plus One)

Besramno smo se ubacili ovdje :)) Where's the DJ? by yours truly, na jednoj od mojih omiljenih etiketa You Plus One, bila je moje tajno oružje na turneji. Sada je tajna objavljena i trenutno drži broj dva na Beatport Techno ljestvici. Ova pjesma ima O.G. techno vibe, sa snažnim basslineom i pokretačkim ritmom, stvarajući hipnotičku atmosferu koja svakoga zavrti. Originalni miks i groovie remiks koji potpisuje Siavash zajedno s Tiegom de Renorom opsežno su testirani od strane mnogih mojih kolega, a svi su dobili izvrsne kritike. Plus evo jedna mala ekskluziva, jer me svi to pitaju: “da, to sam ja (Pig) na vokalu ;)”!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...