Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Traumer

Francuski DJ i producent novi je gost naše redovne rubrike

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 9 September 2022
My Top 3 Essentials: Traumer

Današnji gost rubrike 'My Top 3 Essentials' u kojoj DJ-evi i producenti otkrivaju koje tri stvari obavezno vrte u svojim setovima, je Traumer. Ovaj francuski DJ i producent poznat je po svojim impresivnim produkcijama za cijenjene izdavačke kuće kao što su Desolat, Infuse, Lazare Hoche Records i Berg Audio a može ga se uloviti na svim većim festivalima i klubovima. Trenutno se priprema za svirku na Sumdayz festivalu u Rimu, od 10. do 12. rujna, a mi ćemo poslušati koje to tri svoje stvari obavezno vrti u svojim setovima.

1. Traumer - Express (Original Mix)

Izvorno objavljen na vinilu preko moje izdavačke kuće Gettraum (GETTRAUM008), “Express” je sada dostupan i digitalno s vrhunskim remiksima mojih dragih kolega Cesara Merveillea, Dewalte, Luca Ringeisena i mene kao Jingera. Definitivno jedan od mojih favorita iz mog kataloga - nisam sigurna da će mi ikada dosaditi! (Vjerojatno hoće haha!) Nije producirana s klasičnom peakom, nema masivnog bildanja ili breakova, ali publika uvijek odlično reagira kad je pustim!

2. Traumer - Mouth

U početku nisam bio siguran želim li objaviti ovu stvar, smatrao sam da je možda previše 'bazična'. Ali nakon što sam je testirao u Printworksu (London) i vidio nevjerojatan odgovor publike, znao sam, morao sam je izbaciti! Možete je downloadati preko mog labela Gettraum.

3. Jinger aka Traumer – Apoplex

Jinger je jedan od mojih nedavno pokrenutih projekata, gdje se fokusiram na nešto dublji sound i atmosferu nego sa svojim aliasom Traumer. “Apoplex” je digitalni bonus na izdanju “An Idea Of Jinger”, kompilaciji koja okuplja moje omiljene pjesme s prva tri izdanja ove nove izdavačke kuće. Savršeno za početak večeri ili za (vrlo) rana jutra! (haha)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...