Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Très Mortimer

Provjerite i mini LP 'M1 City' koji je upravo izbacio na etiketi Setha Troxlera

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 24 October 2024
My Top 3 Essentials: Très Mortimer

Très Mortimer ključni je dio scene u Chicagu. Posljednjih godina izgradio je ime, predstavljajući svoj plesni, uplifting sound. Pod utjecajem njegove poljske baštine, Trés je surađivao s labelima kao što su Mad Prince, IN/Rotation i Ministry of Sound, te je pokrenuo vlastitu etiketu, Optics Records. Na sebe je obratio pažnju pametnim reworkom hita iz 1968, ‘Time Of The Season’ Zombiesa, nakon čega su uslijedila zapažena izdanja uključuju suradnju s Plumpyjem, 'BAMBU', i najnovijim singlom,‘At Night I Think Of You’, koje su od tada remiksirali Seth Troxler i Nick Morgan.

Upravo je izbacio i mini LP 'M1 City' na etiketi Setha Troxlera, a što voli puštati i zašto, doznajte u nastavku.

1. Très Mortimer - No More

Ovo je moja omiljena pjesma s mog novog vinila 'M1 City' na etiketi Setha Troxlera, Slacker 85. Pjesma je stvorena da razvali plesni podij. Svi smo nekad imali onaj osjećaj kad smo promislili i odlučili - 'no more'. To su oni dani kada se probudite u 3 poslijepodne, razmišljajući o svojim odlukama od noći prije, a onda shvatite da je sve OK. To je prava himna za špicu večeri, nadahnuta nezaboravnim noćima s prijateljima.

2. Armand Van Helden, Duane Harden - You Don’t Know Me

Ova pjesma pogađa svaki put. To je jedan od onih house feel-good klasika. Armand je legenda i jedan od producenata kojima se uistinu divim.

3. Silva Bumpa - When I’m With You

Ova je pjesma toliko privlačna da sam si je puštao oko milijun puta nakon što sam je prvi put čuo. To je savršen spoj slatkog, lijepog vokala i UK bouncea. Obično vrtim u rasponu od 127-131 bpm-a, ali ponekad volim ići i brže. Pogotovo na afterima.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...