Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Joel Corry

Britanska hit senzacija otkriva za Mixmag Adriju što najviše vrti u svojim setovima i zašto

  • Ela Radić I Foto: Lewis Vorn
  • 19 August 2023
My Top 3 Essentials: Joel Corry

Joel Corry britanska je hit senzacija, s više od 4 milijarde streamova, koji svejedno ostaje jednom nogom u undergroundu dok osvaja prva mjesta sa svojim singlovima ili nominacije za BRIT Awardse. Uz Ibiza Rocks i Las Vegas rezidencije, platinastim izdanjima, i hitovima kao što su 'Head & Heart' s MNEK-om ili 'Sorry', koji je oborio 24-satni Shazamov rekord svih vremena u UK-u, Joel redovno surađuje s artistima kao što su David Guetta, Jax Jones, Charli XCX, Tom Grennan i Mabel, i dalje njegujući svoju ljubav prema Technu i Tech Houseu.

Iza njega je burno ljeto puno nastupa, 6. listopada mu izlazi album 'Another Friday Night', a u međuvremenu je Joel je našao vremena i za Mixmag Adriju otkrio koje je tri stvari obavezno vrtio u svojim setovima ovih zadnjih par mjeseci.

1. Danny Avila – Chase The Sun (VIP)

Sviđa mi se što je Danny Avila napravio s ovim VIP miksom kultne pjesme 'Chase The Sun' Planet Funka. Veliki sam obožavatelj Dannyja Avile, i još jednom je isporučio vrhunski techno banger. Ova je stvar bila glavni dio mojih setova na Ibizi ovog ljeta, a svirao sam je i na Tomorrowlandu.

2. Eli Brown – Be The One

Eli Brown postaje sve jači posljednjih nekoliko godina i obožavam njegova najnovija izdanja. Vrtim 'Be The One' u gotovo svakom setu. Funkcionira kao izvrstan most između Tech House i Techno dijelova mojih setova. Vokal je tako zarazan i hipotoničan, a produkcija mračna i svježa. Radujem se novim izdanjima Eli Browna ove godine!

3. Joel Corry x Icona Pop x Rain Radio – Desire

Desire je jedno od mojih najnovijih izdanja, ali vrtim ga u svojim setovima više od šest mjeseci. Desire je postao moja najtraženija stvar ikad nakon što sam na internetu objavio nekoliko njenih isječaka. Ova stvar mi se čini tako posebnom i uzbuđen sam što vidim kako raste!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...