Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Joeski

Novi gost naše rubrike je slavni njujorški DJ, producent i šef izdavačke kuće Maya Recordings

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 September 2023
My Top 3 Essentials: Joeski

U novom nastavku rubrike My Top 3 Essentials u kojoj DJ-evi i producenti otkrivaju koje tri stvari najradije vrte u svojim setovima i zašto, gost je Joeski, slavni njujorški DJ, producent i šef izdavačke kuće Maya Recordings. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Joeski je objavljivao na Hot Creationsu Jamiea Jonesa, na Diplovom Mad Decentu, kao i za Stereo Productions, Pokerflat, Bedrock, Defected...

S nadolazećim izdanjima na Crosstown Rebels, Moon Harbor i drugom suradnjom s Diploom na Higher Groundu, Joeski očito ne misli stati. Ima i gust raspored nastupa koji uključuju Australiju, Novi Zeland, Južnu Ameriku, Ibizu i Europu dok drži svoju mjesečnu Yage večer u Brooklynu s Harryjem Romerom.
Njegovo novo izdanje 'Aruma' feat Jackie Wells provjerite u nastavku a nabavite OVDJE.

1. Joeski - Aruma feat Jackie Wells - Maya Records

Vraćam se svom dubljem, vokalnijem afro zvuku u posljednje vrijeme, muzikalnijem zvuku; ovo je suradnja koju sam ostvario s Jackie Wells na vokalima i sviram je u svim svojim setovima.

2. Blanco K - Trumpet Tribal - Moon Rocket Music

Snimam pjesme s trubom više od 2 desetljeća, one su definitivno dio mog prepoznatljivog zvuka, pa kad sam čuo ovu svidjela mi se vibra i kako razvaljuje na podiju.

3. Luis Radio - Planet D (Original) Catele Recordings

Volim dobru pjesmu, izravnu pjesmu s bubnjevima; takva je i ova - čvrsti kotrljajući, udarni elementi koji su obavezni u svim mojim setovima.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...