Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: MANTi

Provjerite set listu ove talentirane mlade DJ-ice i producentice

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 9 December 2023
My Top 3 Essentials: MANTi

Porijeklom iz Teherana, MANTi je DJ-ica i producentica koja je svoj jedinstveni zvuk stvorila kroz duboko glazbeno obrazovanje. Završila je Production & Sound Design na Point Blanku u Los Angelesu, a njezino glazbeno putovanje karakteriziraju duboke, melodične i atmosferične skladbe, uključujući rezonantne bas linije i živahne synthove. Kroz svoju karijeru, MANTi je objavljivala na nekim od najcjenjenijih etiketa na sceni (LSF21+, Marginalia, Natura Viva, Einmusika i drugi), te je surađivala s imena kao što su Cirez D, Adriatique, Mathame,Kevin de Vries, Woo York i mnogi drugi.

MANTi je za Mixmag Adriju otkrila koje tri stvari voli trenutno puštati u svojim setovima. Među pjesmama je i “Distant, Yet Connected", njezina nova stvar koju je upravo objavila, u sklopu ‘Lose Yourself' EP.ja, za LSF21, a koju možete provjeriti u nastavku.

1. MANTi - Distant, Yet Connected (Original Mix)

2. Dennis Cruz, Ian Ludwig - Pain Away (Original Mix)

3. Solique - Imminence (Original Mix)

m: Zašto si odabrala baš ove tri pjesme?

M: Ove su pjesme neke od mojih omiljenih koje sam često puštala u posljednje vrijeme.

m: Gdje si ih našla?

M: Osim 'Distant, Yet Connected' koja je moja pjesma, 'Pain Away' i 'Imminence' nail sam na Beatportu.

m: U kojem dijelu seta misliš da ove stvari najbolje funkcioniraju?

M: ‘Distant, Yet Connected’ je uvodna, rekla bih među prvih nekoliko pjesama u setu. 'Pain Away' je u sredini seta, za prijelaz na dublje i intenzivnije pjesme. 'Imminence' dolazi nakon što odsviramo nekoliko hitova, u peaku. Volim dati publici malo oduška kako bi mogli sići s tobogana agresivnijih synthova i stab linesa i osjećati se kao da se polako pripremaju za sljedeće poglavlje putovanja. Unosi element iznenađenja, nešto što publika možda ne očekuje u ovom trenutku.

m: Koliko ti je važno vidjeti reakcije publike na pjesme koje sviraš? Mogu li te reakcije promijeniti tvoju setlistu na licu mjesta?

M: Jako važno! Uvijek istražujem o klubu i izvođačima koje redovito angažiraju i provjeravam ostale DJ-e u line-upu kako bih stekla osjećaj njihovog zvuka i složila svoju playlistu. Međutim, morate osjetiti publiku i vidjeti kako reagiraju na glazbu koju puštate. Energija i vibra koju dobivate od publike diktiraju smjer kojim idete sa svojim setom. Dakle, za mene je to najvažnije.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...