Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Martin Solveig

Slavni DJ i producent otkriva za Mixmag Adriju koje tri stvari obavezno vrti u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 22 July 2023
My Top 3 Essentials: Martin Solveig

Pariški umjetnik Martin Solveig, globalno poznat, s ostvarenom prodajom od više platinastih naklada, postigao je fenomenalan uspjeh u svojih 20 godina kao DJ, producent i tekstopisac. Producirajući za artiste kao što je Madonna i surađivajući s nizom zvijezda uključujući Davida Guettu, Jaxa Jonesa, ALMU, GRACEY - Solveig je prikupio milijarde streamova širom svijeta kroz hitove 'Jealousy', 'Hello', 'Intoxicated', '+1', 'All Stars', 'Tequila'...
Martin je nedavno objavio novi singl, ‘Allo Allo’, koji možete provjeriti OVDJE a u nastavku otkrijte koje tri stvari trenutno vrti u svojim setovima i zašto.

1. Raxon: The Cage Of Love

Broj 1 moje Top 3 Essentials liste je pjesma koju često sviram u posljednje vrijeme. 'The Cage Of Love' od Raxona nije ništa drugo nego veliki festivalski banger. Zvuči masivno i koristi sample klasika 'The Age of Love'. Toliko mi se sviđa da sam odlučio napraviti svoj vlastiti edit ubacivanjem nekih elemenata 'Funkytowna' od Lipps Inc. To je 100% stvar za plesni podij!

2. Fred Again..: Delilah

On trenutno ubija. Impresioniran sam modernošću koju je donio u elektroničku glazbu. Čini se kao rupa bez dna što se tiče svježih ideja. Jedva čekam vidjeti što će predstaviti iduće...

3. Martin Solveig feat. Faouzia: Now Or Never

Na trećem mjestu je moja stvar; dobiva puno ljubavi bez obzira gdje je vrtim. To je vrsta pjesme koju sam želio raditi cijeli život; euforična je, s prizvukom melankolije i spaja snagu i emocije. Pjesma se bavi hitnošću da se živi, da se živi u trenutku, i mislio sam da bi ova tema mogla odjeknuti kod mnogih ljudi.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...