Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: ADRIANNA

Mlada zvijezda tech house i techno scene otkriva koje tri stvari obavezno vrti u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 July 2023
My Top 3 Essentials: ADRIANNA

Nova gošća naše rubrike My Top 3 Essentials je ADRIANNA, vlasnica Temple House Musica i diplomantica Toolroom Academyja, zvijezda u usponu na tech house i techno sceni. Njezin zvuk karakterizira stapanje vokala sa snažnim klupskim ritmovima, a izdanja nalazimo na Stashed Musicu i Casa Rossi.

ADRIANNA je 2023. započela sjajno, objavivši svoj Beatport Hype hit 'Confidence' na Stashedu te je dogovorila nastupe na partyjima i mjestima kao što su Forbidden Forest, Groovebox, Binks Yard, We Love Fest i Café Mambo, a dijelit će stage s imenima kao što su CamelPhat, Eli Brown, Essel, Hannah Laing, Hannah Wants, Matt Guy...

Nedavno je objavila i izdanje FALLING, koje možete provjeriti OVDJE, a u nastavku doznajte koje tri stvari vrti u svojim setovima i zašto.

1. ADRIANNA - FALLING

Najbolja pjesma u svim mojim setovima trenutno je moje novo izdanje 'Falling'. Ima tone energije, muške i ženske vokale, 'chunky baseline' a diže se i pada taman da zagrije publiku.

2. Jerimatt - What is What

Volim pronalaziti novu glazbu i pokušavam svoje setove održavati svježima, pa obično, ako pustim stariju pjesmu, to bude remiks. Opsjednuta sam ovom stvari. Ima onaj klasični vokalni sample iz “I get deep”. Počela sam rejvati kad sam imala 15 godina i sjećam se da sam tijekom godina slušala različite verzije. Re-semplovana je toliko puta, najbolje od strane Fatboy Slima, a ova techno verzija je potpuno luda.

3. Matt Guy - Raindrops

Ovo je techno s malo groovea i jednim od mojih najdražih vokala. To je pjesma koja će svih odmah rasplesati. Može prijeći u tvrđi techno stil ili high-energy tech house s udaraljkama, gdje ovih dana živi i moj zvuk.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...