Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mitch Oliver

Ovaj kanadski DJ, producent i inženjer zvuka novi je gost naše rubrike

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 December 2023
My Top 3 Essentials: Mitch Oliver

Mitch Oliver izaslanik je rastućeg melodic pokreta istočne obale još od 2019. S izdanjima na labelima kao što su Kindisch, TrybesOf, Hoomidas i XYZ, ovaj kanadski DJ, producent i inženjer zvuka zadužen je za sljedeći val međunarodnih zvijezda na sceni i priprema se za osvajanje vrha dance glazbe. Nedavno je objavio izdanje 'Hidden Gem' i to na svom vlastitom novopokrenutom labelu Slapped Records a koje možete provjeriti OVDJE.

Za Mixmag Adriju javio nam se iz Buenos Airesa, završne stanice svoje argentinske turneje. “Bilo je neopisivo. Već planiramo sljedeću turneju!”, otkrio nam je. “Ne mogu biti sretniji kako je ova turneja uspjela, svaki party je bio uzbudljiviji od prethodnog, a reakcije na moju novu glazbu su bile fenomenalne. Vidjevši partijanere, promotore i plesače kako pjevaju stvari koje još nisu objavljene jedan od najboljih osjećaja koje DJ i producent može imati”, kaže nam Mitch Oliver. Pred njim je turneja po SAD-u, a što najčešće vrti u svojim setovima i zašto, otkrijte u nastavku.

1. Luke Alessi - Everybody Dancing (Original Mix)

Ova je pjesma bila apsolutni hit u mojim nedavnim setovima. Nakon turneje u Argentini, mogu pouzdano reći da je to bila jedna od najseksi melodija koja je zapalila publiku. Energija koju je unosila u svaki nastup bila je naelektrizirana, a način na koji je odjeknula u publici činio je svaki nastup nezaboravnim. Ova je pjesma savršen dragulj rezerviran za drugu polovicu podužeg seta, točno kada je publika potpuno uronjena u moju vibru i glazbu. Njena hipnotička privlačnost na vrhuncu je tijekom ranih jutarnjih sati, bacajući čaroliju koja cijelo iskustvo podiže na nove visine.

2. Mitch Oliver - Treasure Trail

Unatoč tome što sam ovu pjesmu izbacio prije gotovo godinu dana, još uvijek je na vrhu liste omiljenih stvari publike gdje god nastupim. Uvijek mi donosi golemu radost jer napumpa publiku, stvarajući neodoljivo groovy i znojnu vibru. Jako mi se sviđa ovo izdanje jer je svestrana "passe-partout" pjesma. Mogu je izbaciti u bilo kojem trenutku u setu i uvjeren sam da će osvojiti publiku, stvarajući fantastičnu i živu atmosferu.

3. Clover Ray, Sam Dexter, Mallin - Thick Of It (Cristina Lazic Extended Remix)

Ova pjesma je apsolutno glavna stvar u mojim setovima i stalno joj se vraćam s dobrim razlogom. Svojom neodoljivom mješavinom seksi groovea i visokooktanske energije, zajedno s jednim od najcool vokalnih gornjih linija, neprestano pali plesni podij. Bilo da se radi o intimnom okupljanju ili pravom, punokrvnom tulumu, ova pjesma donosi savršen ugođaj - nedvojbeni je banger.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...