Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Santiago Garcia

Argentinski DJ i producent sa sjedištem na Ibizi, najavljuje i svoj novi album, “Signature”

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 20 April 2024
My Top 3 Essentials: Santiago Garcia

Novi gost naše redovne rubrike u kojoj DJ-evi otkrivaju koje tri stvaru vrte u svojim setovima i zašto, je Santiago Garcia, argentinski DJ i producent. Rođen u Bueonos Airesu, od početka se opredijelio za deep house i melodic techno, a tijekom 20 godina duge karijere razvio je multižanrovski zvučni potpis koji nalazi na pohvale i kod publike i kod kritike.

Santiago živi i radi na Ibizi a uskoro mu, točnije 24. travnja, izlazi i novi album, “Signature”. Opus s deset pjesama označit će najopsežniji i inovativniji rad Santiaga do danas i bit će objavljen na njegovoj nedavno pokrenutoj etiketi S/Gnature.

1. Nico Morano - Juno Love (Santiago Garcia Remix)

2. Tripolism, Nandu, Redeckt - Soultrain

3. Trikk - Rigor

m: Zašto baš ove tri stvari?

SG: Glazba prijatelja i moje vlastite stvari uvijek su moje najbolje tajno oružje. Nandu je, na primjer, uvijek bio na mojim playlistama i jedan mi je od omiljenijih; Nne samo njegova glazba, već mi je i privatno jedna od najbližih osoba u životu.

m: Gdje si ih našao?

SG: Kao i većina kolega umjetnika ili frendova koje sam stekao u industriji, ili sam ih našao na platformama kao što su Beatport ili smo nas povezali labeli kako bismo zajedno doprinijeli glazbi na istim izdanjima.

m: U kojem dijelu seta najbolje funkcioniraju?

SG: Vrtio bi ih u bilo kojem trenutku ali uglavnom u sredini seta.

m: Koliko ti reakcija publike može utjecati na set listu; mijenjaš li je usred seta?

SG: Definitivno mogu promijeniti jer su vrlo uspješne klupske pjesme. Ako ljudi nemaju reakcije, možda je glazbeni smjer loš. Kako sam multi žanr, mogu se kretati u različitim smjerovima dok uvijek poštujem vibru noći. To definira moju show..

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...