Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Space 92

Novi gost naše rubrike najprodavaniji je techno artist posljednje tri godine

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 16 September 2023
My Top 3 Essentials: Space 92

Space 92 novi je gost naše rubrike u kojoj artisti otkrivaju koje tri stvari obavezno vrte u svojim setovima i zašto. Ovaj najprodavaniji techno artist u posljednje tri godine, upravo je objavio novi EP 'Time', nakon uspješnih izdanja i suradnji s imenima kao što su Hardwell i Hi-LO (Oliver Heldens). EP 'Time' njegov je debi za Drumcode, izdanje možete provjeriti OVDJE a u nastavku doznajte koje to tri stvari Space 92 vrti kad nastupa.

1. Tiësto - Adagio For Strings

Ovo sam otkrio s POPOF-om kada smo pripremali Turbulences (POPOF x Space 92 Present: Turbulences; to je hibrid/live Techno act). Odabrao sam ovu stvar zbog njene veličanstvene vibre! Puštam je na kraju svojih setova i energija je luda, ljudima se stvarno sviđa.

2. Space 92 - Time | Drumcode

Puštam 'Time' kao uvod u svoje nove setove, tako da mogu brzo ući u zamah stvari. Uobičajena reakcija publike je momentalni entuzijazam jer shvate da nisam došao kako bih bio prijstojan. Ne trebam objašnjavati zašto sam je odabrao, haha; 'Time' EP (Drumcode) je moje najnovije izdanje, molim vas podržite ga!

3. Charles D (USA) - Don't Stop | Drumcode

Obično puštam ovu groovy pjesmu Charlesa D-a usred svojih setova, jer mislim da donosi vrlo ugodnu 'pumping' vibru. Znam da se sviđa publici, ziher je!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...