Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: The Element

Svoje tri omiljene stvari u setu otkriva legenda melodic techna

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 29 April 2023
My Top 3 Essentials: The Element

The Element je poznato ime kada je u pitanju melodic house i techno. Iako je podrijetlom s malog otoka Malte, poznat je diljem svijeta zahvaljujući karijeri koja je započela početkom devedesetih i koja traje sve do današnjih dana. Proslavio se sa stvari 'Judgment Day' koja se puštala na svakom Tale Of Us gigu diljem svijeta 2019. Išao je na turneju s nekima od najvećih imena scene, uključujući spomenuti nastupao uživo Tale of Us, ali i Mind Against, Matthewa Johnsona, Richiea Hawtina, Johna Digweeda, Dixona... Također je dobro poznat po svojim velikim događanjima Cosa Nostre na Malti: koncept koji se odvija svake nedjelje navečer i nedvojbeno je najveći događaj elektronske glazbe na Malti. Nedavno je objavio singl je 'Upon Us' koji možete čuti OVDJE a u nastavku provjerite koje tri stvari The Element vrti u svojim setovima i zašto.

1. Mind Against & Aether - Event Horizon

Ova pjesma je objavljena u najboljem razdoblju melodičnog techna, prije nekoliko godina. Uvijek će mi donositi lijepe uspomene s drugog dijela mog umjetničkog puta.

2. Moby - Life Me UP (MATHAME Remix)

Instant klasik remiks vizionarskih umjetnika, velikih ljudi i prijatelja MATHAME. Toliko su me inspirirali i svojim izdanjima na etiketi dali drugi dah melodičnoj techno sceni, a nastavljaju razvijati nove zvukove i pomicati granice.

3. Anyma & Innella - Angel

Ovo je jedna od najnovijih suradnji između dva najamblematičnija Afterlife umjetnika. Ovo je jedna od onih ploča koje su jednostavno izvrstan alat za plesni podij i funkcioniraju u toliko mnogo situacija. Puštat ću ovu još dugo vremena...

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...