Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: VLTRA

Provjerite koje to tri stvari u svojim setovima vrti ovaj sicilijanski DJ duo

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 October 2023
My Top 3 Essentials: VLTRA

Rastući talijanski produkcijski i DJ duo VLTRA, novi su gosti naše rubrike My Top 3 Essentials. Duo je osnovan 2014., a projekt VLTRA službeno je pokrenut 2018. Krajem 2020. PAWSA je dao podršku svirajući 'Supastar' s Francisom De Simoneom, a potpisali su ga sa Solid Grooves. U samo tjedan dana ploča je dosegla Beatport Tech-House Top 10 i ukupno 60. mjesto na Beatportovoj ljestvici. Godine 2021. njihova pjesma'Zilla' u suradnji s Kyleom Walkerom bila je jedna od pjesama ljeta, uz podršku najvećih svjetskih DJ-a i Top 3 mjesto na Beatportu.

Godina 2022. pokazala se važnom za duo jer su debitirali na Ibizi, a njihove neobjavljene pjesme bile su vrlo tražene na underground glazbenoj sceni. Njihova verzija povijesne pjesme 'Bananza (Belly Dancer)' na Repopulate Mars dosegla je prvo mjesto na Beatport Bass House ljestvici i tamo se zadržala više od mjesec dana. Zvuk VLTRA-e podržali su Joseph Capriati, The Martinez Brothers, FISHER, Jamie Jones, Michael Bibi, Loco Dice, Ilario Alicante, Chris Lake, Wade, Lee Foss, John Summit, Paco Osuna i mnogi drugi. Ove godine potpisali su svoje izdanje 'Flowcito' s novom izdavačkom kućom Loco Dice SB Recordings, a nedavno su objavili i novi singl 'Legacy' za Experts Only s Johnom Summitom.
“Sa završetkom ljetne turneje, spremamo se dočekati zimu sa singlom koji stiže na Meduzinu AETERNU. Pripremamo se najbolje što možemo a krajem godine ćemo imati priliku nastupiti u Cocoricòu na Galactica Festivalu, zajedno s mnogim velikim umjetnicima”, poručili su dečki i otkrili za Mixmag Adriju koje to stvari vrte u svojim setovima.

1) John Summit, VLTRA - Legacy [Experts Only]

Očito mora biti u našim setovima! Pjesma koja je rođena sa zvukovima old schoola, a zatim poslana Johnu Summitu koji je želio surađivati kako bi je podigli na višu razinu i tako je i bilo. Od prvog puta kada smo je svirali diže plesni podij u zrak.

2) VLTRA, Francis De Simone - Flowcito [Serán Bendecidos]

Suradnja koju cijenimo, jer je producirana s našim bratom Francisom De Simoneom i zato što su je više od dvije godine podržavala velika imena underground scene. 'Flowcito' je brzo postala himna u najboljim svjetskim klubovima, bilo je zaista nevjerojatno znati da će Loco Dice remiksirati stvar do koje nam je jako stalo.

3) Marshall Jefferson x Solardo - Move Your Body

Revizija remek djela iz prošlosti. Nemoguće je ne plesati na ovu pjesmu, svaki put kad je pustimo u klubovima ljudi ne prestaju pjevati i plesati. Nevjerojatan je izvor energije i veselja, pogotovo u ovoj sirovoj verziji.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...