Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Walker & Royce

Poslušajte koje pjesme u svojim setovima vrti ovaj talentirani dvojac

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 11 May 2024
My Top 3 Essentials: Walker & Royce

Walker & Royce, dvojac koji čine Sam i Gavin, znali su čitav niz godina prije nego su počeli zajedničku suradnju 2011. Jedno od njihovih prvih izdanja primjetio je šef Crosstown Rebelsa, Damian Lazarus, što je rezultiralo njihovim EP-jem na tom labelu, "You're Not Welcome".

Otprilike u isto vrijeme, Walker & Royce objavili su pjesmu na OFF Recordingsu koja je postala house himna - 'Connected' je bila glavna u Salomunovim nastupima, a nakon EP-ja Sister' za Moda Black, Pete Tong ih je uključio u svoj Essential New Tune. Uslijedio je niz izdanja na labelima kao što su Dirtybird Records, Relief Records i Higher Ground, a potom i debitantski album 'Self Help', objavljen na Dirtybirdu.

Walker & Royce imaju i svoj label Rules Don’t Apply, a nedavno su objavili i 'No Big Deal pt. 2' koji možete provjeriti OVDJE. Za Mixmag Adriju su otkrili koje to tri stvari vrte u svojim setovima i zašto. Doznajte u nastavku!

1. Fenik - Blowing Up My Phone

Ovo je nova stvar s našeg labela Rules Don’t Apply, koju potpisuje novi umjetnik po imenu Fenik. Ovaj momak ima 20 godina i pravi trake u svojoj sobi na faksu. Ova pjesma je ubijala u našim setovima i od njega možemo očekivati još puno toga. Vrlo smo uzbuđeni zbog njega.

2. Dances - Out My Body

Još jedna stvar s labela Rules Don’t Apply, iza koje je Dances. U posljednje vrijeme ubija sa svojim solo produkcijama. U početku nismo bili sigurni u ovu stvar, ali kad smo je uvrstili u svoje setove, brzo smo se predomislili. Još će toga Dances izbaciti za label, držite uši otvorenima!

3. Walker & Royce - Cheap Thrills

Ovo je stvar s našeg novog albuma 'No Big Deal' i definitivno je jedan od naših favorita u setovima. Čini se čudno upariti ovu vrstu Electro zvuka sa smooth laidback stilom Barney Bonesa, ali jednostavno funkcionira tako dobro. To nam je najdraže kada se spoje dvije neočekivane stvari i kad to stvarno djeluje. Barney je također na još jednoj pjesmi na našem albumu, 'Fatalistic Groove'. On je nevjerojatan!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...