Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: CENKK

Poslušajte koje to tri stvari u svojim setovima vrti ovaj multidisciplinarni glazbenik

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 8 June 2024
My Top 3 Essentials: CENKK

Novi gost naše rubrike je CENKK, multidisciplinarni glazbenik školovan za operu i klasičnu kompoziciju. Njegove elektroničke produkcije uključuju njegov kontratenorski glas, stvarajući jedinstvenu i zadivljujuću zvučnu sliku. CENKK je svakako jedna od zvijezda u usponu na sceni elektroničke glazbe, a podržavaju ga Solomun, Adriatique, Âme, Toto Chiavetta, Henri Bergmann i mnogi drugi. Objavljivao je za izdavače kao što su Multinotes, Borders of Light i Automatik, nedavno je izbacio &techno EP (BAU_HAUS), a koje to tri stvari obavezno vrti u svojim setovima i zašto, doznajte u nastavku.

1. CENKK - Feel It

Ono što ovu pjesmu kvalificira kao tajno oružje je to što ima onaj nemilosrdni ritam koji tjera noge na plesni podij. Netko bi mogao pomisliti da je namijenjena intimnom klubu, ali zapravo se pokazalo da je to pjesma koju su mnogi umjetnici, od Adriatiquea do Massana, odabrali za sviranje pred velikom publikom na festivalima diljem svijeta.

2. Shiffer - Irie

Vrtio sam ovo od Berlina do Miamija otkako je izašlo. To je ta savršena pjesma koja povezuje Melodic Housea i Melodic Techno unutar mojih setova. Volim svirati ritmične pjesme. Shiffer ima tu kvalitetu da Melodic Techno zvuči ne previše poput trance glazbe, već tvrđe i razigranije.

3. Adriatique, Eynka - Beyond Us (Hatshepsut Version, Alex Wann Remix)

Završavam svoje setove s ovom novom verzijom pjesme u koju sam zaljubljen već neko vrijeme. Drago mi je što imam ovaj novi remix jer je to savršen zvuk za nastup uz izlazak ili zalazak sunca. Ti klavirski akordi i vokali čine je pravim izborom. Također, nikada nećete pogriješiti kad pustite nešto s Adriatique potpisom.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...