Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Chloé Caillet

Svoje tri omiljene stvari u setu, otkriva naša današnja gošća, DJ-ica, producentica i multiinstrumentalistica

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 April 2023
My Top 3 Essentials: Chloé Caillet

Chloé Caillet je DJ-ica, producentica i multiinstrumentalistica; poznata po svom eklektičnom ukusu u glazbi i modi, svirala je u nekim od najpoznatijih svjetskih klubova a trenutno je rezident Circoloco/DC10 na Ibizi. Chloéin prvi samostalni singl “Love Ain't Over” izašao je krajem 2021. s izvanrednim paketom remiksa s Gerdom Jansonom i Carlitom. Chloé je također remiksirala Keinemusik “Paris” i uz pomoć ekipe izdala “Doudou”, traženu obradu ploče Kassav'a i Jean-Claudea Naimroa iz 1980-ih.
Nedavno je objavila novi singl, “Know How” featuring Poté na CircoLoco Recordsu. Singl provjerite OVDJE a u nastavku otkrijte koje tri stvari Chloé obavezno vrti u svojim setovima i zašto.

1. Chloé Caillet - NYWTF feat. Mikhail Beltran

Ovo je bilo moje prvo izdanje s mojom novom izdavačkom kućom, CircoLoco Records, u suradnji ekipe Circoloco s Rockstar Games. Pjesma mi puno znači ne samo zbog moje duboke povezanosti s New Yorkom odakle sam, već i zato što sam je izdao u vrijeme kada je sve u mom svijetu krenulo pomalo u 'WTF' smjeru... ali na dobar način!

2. Gloria Estefan, Miami Sound Machine - Rhythm Is Gonna Get You

Jedna od mojih najdražih stvari za dobro raspoloženje. Ova pjesma me pokrene svaki put. Gloria Estefan je prava ikona!

3. Electra featuring Tara Butler - Feels Good (Carrots And Beets)

Ovo je doista 'feel good' stvar! Puno puta sam puštala ovu pjesmu s jednim od svojih koproducenata, Joshom Ludlowom, tijekom naše prve rezidencije na Ibizi kada su se stvari pokrenule za mene. Party je bio pravi uspjeh i zahvalna sam za puno stvari koje su se dogodile od tada.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...