Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Claptone

Slavni DJ i producent ovotjedni je gost naše rubrike u kojoj DJ-evi otkrivaju koje tri stvari vrte u svojim setovima i zašto

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 23 July 2022
My Top 3 Essentials: Claptone

Ovotjedni gost naše rubrike u kojoj DJ-evi otkrivaju koje tri stvari vrte u svojim setovima i zašto, je Claptone, slavni DJ i producent koji je nedavno objavio novi album 'Closer'. Ovo ljeto mu je, kaže, radno - vratio je svoj slavni 'The Masquerade' show na Ibizu i to svake subote tijekom sezone 2022. Svako izdanje uključuje slavne goste, a među imenima su i Lee Foss, Fat Boy Slim, Dom Dolla, Paul Woolford, Pete Tong, Hannah Wants, Sofi Tukker i SG Lewis. Cijeli line-up možete provjeriti OVDJE.

Izvorno nadahnuta tradicionalnim venecijanskim maskenbalom i poznata po svojim jedinstvenim vizualima i izvanredno razrađenoj atmosferi, 'The Masquerade' je postala vrhunac ljetnog party kalendara na Ibizi a obišla je i cijeli svijet - od stadiona GEBA u Buenos Airesu preko Brooklyn Miragea u New Yorku ili Printworksa u Londonu pa i vlastite arene na belgijskom Tomorrowlandu. Osim toga, Claptone je godinu počeo radno, izbacio je službene remixe Oden & Fatzo ‘Lauren’, Storm Queen ‘For A Fool’, Trans-X ‘Living on Video’ kao i obrade za pop superzvijezde kao što su Dua Lipa, Elton John, Rag'n'Bone Man, Ava Max i Mark Ronson. Tu je već spomenuti novi album 'Closer' oko kojeg nam je dao i ekskluzivni intervju koji možete provjeriti OVDJE a u nastavku doznajte koje to stvari Claptone vrti na svojim legendarnim partyjima.

1. Claptone, Rune - Calabria (Claptone Remix)

Možda ga znate kao moj skroz novi singl, ali zapravo ovu verziju sviram skoro dvije godine. To je prava glavna stvar u mojim setovima i obično je pustim u groovy sunny dijelu prije nego što krenem malo jače. Ovo je odavno jedna od mnogih ekskluzivnih pjesama, remiksa i obrada koje možete čuti samo kad idete na moje nastupe. Volim stvarati posebne verzije makar ih nekad uopće i ne objavim službeno. Ekipi se jako sviđa stvar, ne moram ni napominjati. Razlog više da navratite na DJ Claptone svirku ili, još i bolje, na 'The Masquerade' event bilo da je u Pachi, na Ibizi ili bilo gdje drugdje kad je 'The Masuqerade' na turneji!

2. Dua Lipa - Let’s Get Physical (Claptone Remix)

Ovaj moj remix ima toliko energije i lako se može opisati kao vrhunac mojih setova. Pokušao sam ga izostaviti, ali teško je to učiniti kad stvori kaos na podiju svaki put kad ga pustim. Ova stvar čini od mog nastupa pravi rock show.

3. Claptone - No Eyes ft. JAW vs You Got The Love ft. Candi Staton

Posljednja pjesma gotovo svih mojih setova je ova neobjavljena verzija u kojoj sam donio jedan od svojih najvećih hitova zajedno s 'You got the love'. Završiti set s ovom verzijom, ekskluzivnom za moje setove, uvijek je zadovoljstvo i postala je omiljena svakom obožavatelju Claptonea.

(Napomena: Ova stvar nije službeni upload jer ovaj edit nikad nije ni službeno izdan; pronašao sam samo ovaj YouTube video)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...