Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Eva Swan

U našoj redovnoj rubrici ugostili smo multitalentiranu belgijsku DJ-icu i producenticu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 3 June 2024
My Top 3 Essentials: Eva Swan

Eva Swan multitalentirana je DJ-ica i producentica iz Belgije, koja se, osim glazbom, jednako strastveno bavi i modom, zaštitom okoliša i aktivizmom. U svijet elektroničke glazbe ušla je kroz rad u klubovima kao što je poznati belgijski Café d’Anvers, prije nego što se aktivirala na Ibizi. Kao promotorica dobro se upoznala s klubovima, DJ-ima i samom glazbom. Kad je to spojila sa svojim klasičnim glazbenim obrazovanjem stvorila je svoj sound koji je brzo osvojio publiku.
Iza sebe ima nastupe u klubovima kao što su Fuse, Tresor Berlin, Hör Berlin i Stereochic, uz imena kao što su I Hate Models, Amelie lens, Deborah De Luca, propagirajući svoj zvuk - Tech House u kombinaciji s pop vibeom, ali i Techno, Melodic Techno, Electro i Dance.
Nedavno je objavila 'Hello Stranger' koji možete poslušati u nastavku, kao i još dvije stvari koje obavezno vrti u svojim setovima.

1. Eva Swan - Hello Stranger

Jako sam zahvalna što s vama mogu podijeliti svoje najnovije izdanje. Volim seksi, tajanstveni vibe ove stvari. Singl je senzacionalan, tekstove je lako zapamtiti; inspiriran je istinskom ljubavnom pričom i filmom 'Snjeguljica i lovac'. Budite oprezni; jednom kada je počnete slušati, stavit ćete je na repeat! Poruka iza pjesme? Vjerujem da svi imamo moć transformirati svoj život i vratiti raj na zemlju. Može nas oživjeti samo ljubav.

2. Peggy Gou - I Go (Soulwax Remix)

Publika odmah krene plesati čim umiksam ovu pjesmu, odmah ih ubacim u dobro raspoloženje. Ova je stvar bila dio mnogih mojih setova, njena nevjerojatna energija i bassline su toliko zabavni. Zahvaljujući posebnim atmosferskim zvukovima, postajete dio posve drugog svemira. Ima mi Bob Marley vibe: "Today could be your lucky number. Sun is shining, the weather is sweet".

3. The Age Of Love (Charlotte de Witte & Enrico Sangiuliano Remix - Edit)

Treću pjesmu mi je bilo teško odabrati. U posljednje vrijeme jako sam u pjesmi 'Mercy (feat. Jacob Lusk)' koju je producirala Blessed Madonna. Ali, odlučila sam se za Charlotte de Witte. Ljudi uvijek polude kad vrtim njezine stvari. Moji favoriti su ‘Reflection', 'My Feeling', ‘Doppler'. Ipak, najveće reakcije dolaze na 'The Age Of Love' (Charlotte de Witte & Enrico Sangiuliano Remix - Edit). Savršen prikaz moje ljubavi za techno i acid. To je klasik.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...