Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Illusory

Jovan Vučetić nedavno je pokrenuo alias Illusory kroz koji predstavlja svoju eksperimentalnu stranu; evo koje tri stvari mu ulaze u set posljednjih dana

  • Roberta Novosel I Foto: Press
  • 10 October 2020
My Top 3 Essentials: Illusory

Pod imenom Jovan Vučetić krije se mnogo house izdanja, a posebno se ističe EP “With You”. No, ovaj mladi DJ i producent krenuo je djelovati pod aliasom Illusory koje će predstaviti njegovu eksperimentalnu stranu rubnog kombiniranja housea i techna, uz utjecaje downtempo i nu disca. Povodom toga, otkrio nam je što se krije u njegovim setovima u posljednje vrijeme te koje su peak-bombe za plesni podij, o čemu kaže: Imam dosta muzike koju mogu smatrati kao 'nezaobilaznu' kada su u pitanju DJ setovi, ali tri stvari koje posebno volim pustiti su:

1. Far & High - All I Say ft. Annett

2. MULYA – Espinosa

3. Soma Soul - Complacency ft. Ed Begley (Colyn Remix)

m: Zašto baš ove tri stvari?

I: Far & Highova stvar je peak-time bomba i prava kombinacija old school zvukova (disco snareovi, tomovi) i modernog, mračnog “nu disco” zvuka. “Espinosa” je također jedna od omiljenih peak-time stvari koje imam u svojoj kolekciji i spada pod taj “dark disco” vibe. Colynov remix za Complacency je vrlo posebna i emotivna stvar s odličnom kombinacijom vokala i sintisajzera. Volim je pustiti za kraj seta ili večeri, kao i na dnevnim žurkama.

m: Kako si otkrio te stvari?

I: Muziku uglavnom otkrivam kopanjem po internetu ili je čujem u nekom od setova mojih omiljenih artista pa se potrudim pronaći koja stvar je u pitanju.

m: Kako publika reagira na njih?

I: Svaka od ovih stvari izaziva posebnu reakciju, za prve dve može se reći da podižu masu jer su u pitanju peak-time stvari, dok treća budi emocije i odaje taj “closing” vibe.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Nora En Pure, Popof, Danny Serano...

Load the next article
Loading...
Loading...