Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mr. Lekka

U novom nastavku naše rubrike donosimo koje su to tri Lekkine omiljene stvari

  • Roberta Novosel I Foto: Press
  • 26 September 2020
My Top 3 Essentials: Mr. Lekka

Mr. Lekka je jedan od najuspješnijih regionalnih tech-house, house i deep-tech producenata čije su stvari objavljene na labelima kao što su Glasgow Underground, Street King, Kinetika, Blacksoul Music, Funk'n Deep i mnogi drugi. Ne samo da je uvršten na Mixmagovu listu naših najboljih producenata, već se njegove stvari mogu poslušati u setovima Richieja Hawtina, Marka Knighta i Laurenta Garniera. Nedavno je objavio novi remix za Kennedyjevu stvar “Bang The Box”, a bez obzira što miruje od nastupa, otkrio nam je što se vrti u njegovoj emisiji “Elektron”.

“Zbog ove novonastale situacije live nastupa praktično i nema, ali ovo su neke od stvari koje mi trenutno dobro leže i koje su nezaobilazne u mojoj emisiji “Elektron” na Radiju Crne Gore te u mnogim podcastima koje sam snimao u posljednje vrijeme. Odabarao sam po jednu stvar iz tri različita žanra”

1. Ki Creighton - Ripsaw (Sirius Hood Remix) [Under No Illusion]

2. Francesco Dinoia - Feeling (Original Mix) [Too Many Rules]

3. Richy Ahmed - Bad Boy (Enzo Siragusa Remix) [ Four Thirty Two ]

m: Zašto baš te stvari?

L: “Ripsaw” je sjajan remix, techno fazon koji mi odgovara, a “Under No Illusion” nikad ne razočara. “Feeling” je feel good house stvar s klasik vokalom koja mi uvijek podigne raspoloženje. Too Many Rules je pravi rudnik kvalitetnog housea. Veliki sam fan Richyja i Enza i generalno ove varijante tech house zvuka u “Bad Boyu” i mislim da je ovo nešto što većinu ljudi dobro vozi.

m: Kako si ih otkrio?

L: Većina muzike koju puštam su promo stvari koje dobijem direktno od labela ili stvari koje iskopam po online storeovima, kao što su Beatport i Traxsource. U ovom slučaju su sve izvođači i labeli koje pratim i čije stvari redovno kupujem.

m: Kako publika reagira na njih?

L: Live setova u suštini nema, ali online reakcije i reakcije slušatelja radija su vrlo pozitivne.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Nora En Pure, Popof, Danny Serano...

Load the next article
Loading...
Loading...