Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: WhoMadeWho

Ugostili smo legendarni danski trio; Za Mixmag Adriju govore koje to tri stvari obavezno vrte u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Michael_Poselski-@offbrandproject
  • 24 February 2024
My Top 3 Essentials: WhoMadeWho

Posljednja dva desetljeća, danski trio WhoMadeWho je pokretačka snaga u guranju granica glazbe, neprimjetno miješajući indie, disco i techno u elektrificirajuću fuziju koja kontinuirano ostavlja publiku u strahu. Legendarni nastupi, poput onog za Cercle (7,1+ mil pogleda) na hramu Abu Simbel u Egiptu, i njihove suradnje s elektroničkim glazbenim elite, učvrstili su im reputaciju inovatora u industriji. I dok su trenutno na svjetskoj turneji koja uključuje 25+ gradova diljem svijeta, od San Diega, preko Bogote do Amsterdama, dečki rade i na novom albumu koji nas očekuje ovo proljeće, a sa kojeg je i nedavno objevaljen singl, suradnja s RY-X-om, "Love Will Save Me". Poslušajte i Mind Against & Dyzen remix njihove stvari 'Children', a u nastavku doznajte koje tri stvari vrte u svojim setovima i zašto.

1. Marten Lou - Beach House (bootleg) [UNRELEASED]

Obožavanje na prvo slušanje! Čuo sam je kod Desiree ranije ove godine - deep je i seksi, ali također ima tu melankoliju. Još nije objavljen, ali srećom, momak u backstageu mi je - “moj prijatelj je ovo napravio” i poslao mi stvar sljedeći dan!

2. Bontan x Lazerusman - Dramatic

Ima ove divlje poliritmove, pa je ponekad zeznuto umiksati. Međutim, organske udaraljke su savršeno producirane i stvar ima tako dobru energiju.

3. Luke Alessi - Finding Lola [UNRELEASED]

Tajna edit stvari Johnnyja Taylora ‘What About My Love' koju je Luke, srećom, podijelio s nama. Savršena je stvar za promjenu atmosfere. To je disco, ali Alessi ju je učino moćnom za veliki sound system.

(Stvar je još neobjavljena pa je u naveden original)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...